Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vas megye - szálláshelyek képes leírás - Magyarországi szálláshelyek.tlap.hu
részletek »

Vas megye - szálláshelyek - Magyarországi szálláshelyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallashelyek.tlap.hu » Vas megye - szálláshelyek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Andalgó Hold szállás Kőszegen

Andalgó Hold szállás Kőszegen

Pihenés Kőszeg központjában az Andalgó Hold vendégházban. Tőlünk 5-10perces sétával minden turisztikailag érdekes helyre eljuthat. Az Andalgó Hold szálláshely szeretettel várja kedves vendégeit melyek között sokan visszatérő vendégek a háznak. Szállásunk otthonos, békés és családias. Legyen nálunk otthon Kőszegen. Áraink olcsó szállást biztosítanak kompromisszumok nélkül.

Bassiana hotel

Bassiana hotel

Sok szeretettel köszöntjük Önöket az újonnan nyitott Hotel Bassiana honlapján. Az exkluzív, klimatizált szálloda, segítőkész és kedves személyzettel várja az idelátogatókat. Bízunk benne, hogy a mérsékelt árak és a sokrétű szolgáltatások elnyerik majd leendő Vendégeink tetszését. Külön említésre méltó a csodálatos és páratlan szépségű belső udvar, ahol napozóterasz biztosítja a Vendégek kikapcsolódását, illetve közvetlen átjárási lehetőség nyílik a 9,2 ha Arborétum megtekintésére.

Caramell hotel

Caramell hotel

Szeretnénk, ha már nevünk hallatán egy barátságos, kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek, a berendezés összhangot sugall és a törődés természetes. Szállodánk az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája, ahol több mint 60 hagyományos és újszerű szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. A szolgáltatások nagy része nem új, hanem elfelejtett, ősi dolgokat keltenek életre. Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: szállodánk ugyanis a Feng Shui alapelveit figyelembe véve került megépítésre és kialakításra. Ezáltal meleg színek, barátságos környezetet várja az ideérkezőt.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Gulyás vendégház

Gulyás vendégház

A Gulyás Vendégház 2003-tól fogadja vendégeit, a gyógyfürdő melletti faluból. Az öt apartman tágas kialakítása 2-3, sőt némelyik 4 fő elhelyezését is megengedi. Családok, nagyobb baráti társaságok így együtt is eltölthetik jó megérdemelt szabadságukat. Az apartmanok fürdővel, televízióval felszereltek. Gépkocsik számára zárt parkoló, kerti kiülő, grillezési és bográcsozási lehetőséggel.

Írottkő hotel

Írottkő hotel

Magyarország 100 csodájának egyike az Alpokalján elhelyezkedő történelmében és műemlékeiben gazdag kisváros, Kőszeg. Az idelátogatót megérintheti a középkor varázslatos hangulata, a szinte érintetlen természeti környezet szépsége és egyedülálló klímája. Kőszeg legismertebb és legnagyobb férőhelyű szállodája, a Hotel Írottkő a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus főterén található. A megszépült, felújított Hotel Írottkő 52 szobájának (maximum 110 fő) mindegyike fürdőszobás, telefonnal, színes televízióval, rádióval és minibárral felszerelt; gyermek- és pótágyazható. Vendégeink kiszolgálásáról 24 órás portaszolgálat, lift, wellness részleg, Borárium / Vinotéka, drinkbár, kávézó, étterem, valamint nyaranta kerthelyiség gondoskodik. Emellett kártya- és könyvtárszoba szolgálja vendégeink kényelmét és gondtalan kikapcsolódását.

Kőszeg vendégház

Kőszeg vendégház

Igényesen berendezett vendégházakkal kínálunk szállást Kőszegen, mely egymástól jól elkülönülve egy 4000m2-es, erdővel körülölelt lankás területen fekszik. Az apartman házakban felszerelt konyha található, zuhanyzós fürdőszobákkal. Télen a fűtést hangulatos, modern cserépkályha biztosítja. A vendégeket meleg ház várja, de utána a fűtésről maguknak kell gondoskodni az előre bekészített fával.

Kőszegi szállás

Kőszegi szállás

Az Alpok Tava Vendégház az Alpokalján elhelyezkedő történelmében és műemlékeiben gazdag kisváros, Kőszeg zöldövezeti környezetében helyezkedik el. Vendégeinket megérinti a középkor varázslatos hangulata, a háborítatlan természeti környezet szépsége, az egyedülálló szubalpin klíma, a változatos programlehetőségek és a színes kulturális kínálat. Kőszeg és közvetlen környezete (5-25 km) autóval, kerékpárral és gyalogosan egyaránt könnyen és gyorsan megközelíthető és az év bármely szakában számtalan programlehetőséget kínál.

Őrségi Malom Panzió

Őrségi Malom Panzió

Az Őrségi Malom Panzió (Bajánsenye) 2011 januárjától biztosít szállást az ide látogatóknak, melyet hatalmas zöld erdők, a friss levegő, a nyugalom és a csend jellemez. Panziónk egykoron gőzmalomként üzemelt, 1996-ban történt, teljes felújítása óta működik szálláshelyként. Szállásunk fekvése lehetővé teszi, hogy a környékre irányuló kirándulások központja legyen. Panziónk maximális befogadó képessége 39 fő, az első emeleten 3 szoba és az apartman található, a szállás tetőterében 5 szoba került kialakításra.

Őrségi szálláshely

Őrségi szálláshely

Őrség Szállások - Antik Vendégház Őrségi Antik Vendégházunk 1876-ban épült és 2009-ben korhűen felújított az Őrségi Nemzeti Park területén, Őriszentpétertől 3 kilométerre Ispánkon található. Szobáinkat 100-150 éves antik bútorokkal rendeztük be, melyeket a mai kor követelményeinek megfelelő szolgáltatások tesznek különlegessé. Igényes szállásunkat olyan vendégeknek ajánljuk, akiket megérint a régi kor hangulata, ugyanakkor féltő gondossággal használják ezeket a pótolhatatlan értékű berendezési tárgyakat, hogy azt a jövő generációja is ugyanígy élvezhesse. Aki ellátogat az Őrség területére, azt talán örökre 'megfertőzi' a táj szépsége. Vendégházunkban minden igényt kielégítő kényelmet megtalál. Szobáink külön fördőszobával, padlófűtéssel, konyhával, TV-vel rendelkeznek. Az Antik Vendégház-nem csak egy Szállás az Őrségben! Szeretettel látjuk Önt is az Őrségben ! Ispánk Ispánk egyike az Őrség azon falvainak, ahol a magyarság letelepedése óta itt élt, történelmi küldetését látta el hatalmas terhek viselése ellenére, töretlen volt ereje és hite a nehéz időkben is. Ispánk honfoglalás kori település. Az első telepesek 950-960-as években jelentek meg fejedelmi őrökként. A falut egy 1418-as oklevél már említi, neve szláv eredetű, az ispán becéző alakja.

Hirdetés
Vadkert fogadó

Vadkert fogadó

A nyugat-magyarországi kisváros körülbelül 40 km-re fekszik az osztrák határtól. A város legjelentősebb ékessége az ötsarkú Nádasdy-vár, ahol ma a város kulturális élete zajlik. Sárvár bővelkedik zöldövezetben: nem messze a vártól található egy sétálópark és a Csónakázó-tó valamint egy kiterjedt Arborétum várja látogatóit. 2004. decemberében az Európai királyi Fürdők Szövetsége (Royal Spas of Europe) Sárvárt tagjai közé választotta. A megtisztelő címet Európában eddig mindössze 10 fürdőváros nyerte el, nyolc különböző európai országból. A szövetség tagjai közé kizárólag olyan fürdővárosokat vesz fel, melyek királyi kötődése igazolható, valamint kiemelkedően magas színvonalú fürdőt üzemeltet.

Tuti menü