Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megye - szálláshelyek képes leírás - Magyarországi szálláshelyek.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun megye - szálláshelyek - Magyarországi szálláshelyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallashelyek.tlap.hu » Bács-Kiskun megye - szálláshelyek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fortuna hotel

Fortuna hotel

Sok szeretettel és tisztelettel köszöntjük szállodánk megújult honlapján. Nagy örömünkre szolgál, hogy virtuális látogatást tesz wellness szállodánkban, reméljük hamarosan személyesen is köszönthetjük Önt és kedves családját hotelünkben, a nyugalom és kényeztetés szigetén.

Ida panzió

Ida panzió

Az Ida Panzió az Alföld szívében, az M5-ös autópálya mellett, Budapesttől 65 km-re déli irányban családias légkörben fogadja vendégeit. A panziónak 19 szobája, 2 apartmanja, saját parkolója és nagy kertje van. Valamennyi szoba fürdőszobával, televízióval felszerelt.

Jonathermal

Jonathermal

A kiskunmajsai Jonathermál Zrt. által működtetett gyógyfürdő múltja az 1980-as évek közepére tekint vissza. A fürdő nyitását követő átalakulást eredményeként 1996. óta részvénytársaságként működik. Főtevékenységünk, ún. fizikai közérzet javító szolgáltatások biztosítása, ezen belül kiemelkedőek a gyógyvizünkre alapozott gyógyászati szolgáltatásaink, valamint a "3 generációs fürdő" víziónak megfelelő szórakozást, kikapcsolódást és felüdülést szolgáló lehetőségek színes palettája. Az egyes szakfeladatokat képzett szakemberek segítségével látjuk el. 2001-ben átadásra került a mintegy 400 m2 vízfelülettel, és több mint 10 attrakcióval működő élménymedence. 2003-ban 120 fő befogadására alkalmas rendezvény- és konferenciateremmel bővült létesítményünk, mely terem és kapcsolódó szolgáltatásai konferenciák, tréningek, vagy akár családi rendezvények megfelelő színhelye. 2004. év beruházása egy 300 m2 vízfelülettel rendelkező multifunkciós gyermek- és csúszdamedence, mely medence 2004. júniusától várja vendégeinket. 2005. nyarán került átadásra a hullámmedence az élményfürdő és a csúszdapark között, amely 80 cm-es hullámokkal idézi elő a tenger hangulatát.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Mandala vendégház - Kiskunmajsa

Mandala vendégház - Kiskunmajsa

Kiskunmajsa központjában modern, színvonalas vendégház, családi ház jellegű, kiadó apartmanok: 4 és 5 ágyas, üdülési csekk elfogadás, 9 főig ezoterikus, életmód és művészi témájú csoportok szervezése, fogadása. Modern családi ház, amelyhez kerítéssel körbevett parkosított pihenőkert tartozik. A két külön bejáratú lakás, a földszinten helyezkedik el. Férőhelyek száma: 9 fő. A házhoz két terasz tartozik. A szálláshelyet kizárólag vendégek használják. Nyitva tartás: egész évben.

Tassi halászcsárda

Tassi halászcsárda

Elsődleges célunk; a Duna menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ez általi megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon... Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

Tuti menü